Коледното градче Онируполи
Коледното градче Онируполи
Маршрут: СОФИЯ-ДРАМА-СОФИЯ
Дати: 16.12.2017 г.
2 дни / 1 нощувки
транспорт: Автобус
цена от: 129 лв.

 

Коледното градче Ονειρούπολη
 
Потопете се в празничната атмосфера на едно от най-оживените Коледни градчета - Онируполи в Драма!
 
І Ден- Отпътуване в  06.00 часа от храм-паметник ”Ал. Невски”-София и в 8,15ч от Сандански. Преминаване на граничните пунктове Кулата-Промахон. Пристигане в Драма, където по традиция през месец декември в центъра на града коледното градче Онируполи привлича хиляди посетители. Измежду коледната украса се носи аромат на канела, портокали и бадеми от близките сладкарници, а различните мероприятия допринасят за коледното настроение. Свободно време за пазаруване.  Отпътуване за Кавала и настаняване в хотел. Възможност за организиране на Гръцка вечер. Нощувка.
 
 
ІI Ден- Закуска. Разглеждане на града: църквата “Св. Петър и Павел”, Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед Али, Имарета, църквата “Св. Богородица”, Крепостта, пристанището, кметството. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
 
ЦЕНА: 129лв.
                                        
Цената включва:
  • транспорт с лицензиран автобус за международен превоз
  • посещение на Драма
  • посещение и разглеждане на Кавала
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3* Esperia
  • водач по целия маршрут
  • медицинска застраховка -с лимит на отговорност 2000 евро от ЗК Евроинс/за лица над 65г. има доплащане-2лв/
 
Цената не включва: 
  • вхидни такси за музеи, организиране на Гръцка вечер –около 25 евро
  • Застраховка „Отмяна от пътуване“: Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
  • Отстъпка за деца до 12г.-10% от пакетната цена!
 
Забележки: При покачване цената на горивата,агенцията си запазва правото да актуализира цените си за предстоящи пътувания, независимо кога са направени резервациите!
Начин на плащане: 30% от пакетната цена 30 дни преди датата на отпътуване. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване ня екскурзията-40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи-5 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим:  лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Деца под 18 години, пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация- съгласие за пътуване от родителиите!