Тридневна почивка в Кавала - плаж
Тридневна почивка в Кавала - плаж
Дати:
3 дни / 2 нощувки
транспорт: Автобус
цена от: 159 лв.

Мини почивка в Кавала с плаж на Неа Ираклица; Амолофи /Неа Перамос/ и възможност за целодневна екскурзия - плаж на Керамоти или остров Тасос
20.07 – 22.07.2018
3 дни /2 нощувки със закуски
 
Нощувки в Кавала – хотел Океанис 3*** в центъра на града - http://www.okeaniskavala.gr/
 
Програма на пътуването
Първи ден:
 Отпътуване от Благоевград в 6,00ч; от Кресна в 6,30ч; и от Сандански ОТП в 7,00ч през Кулата за Неа Перамос – Кавала.
Пристигане около 9:30 на Амолофи (Дюни) Неа Перамос. Свободно време за плаж.  Около 17:30 тръгване за град Кавала ( разстоянието е 15 км) и настаняване в хотел Океанис 3* Кавала. Свободно време по интереси / разглеждане на нощна Кавала и за вечеря в някоя от крайбрежните местни таверни/.
Втори ден: Закуска от 7,30 до 9,00ч.. Свободно време в Кавала или по желание целодневна екскурзия-плаж на Керамоти или до остров Тасос.                                                                                 В 9,15ч Тръгваме от Кавала посока Керамоти /40 км/, известен с уникалната си плажна ивица. Свободно време за плаж. За всички желаещи да посетят остров Тасос- качване на ферибота. Пристигаме в столицата на острова Лименас. Кратка туристическа програма и свободно време за плаж на острова; шопинг- разходка по търговската улица. Отпътуваме с ферибот обратно към пристанището Керамоти. Връщане в Кавала. Нощувка.
Трети ден: Закуска от 7,30 до 9,00ч. Кратка пешеходна разходка в Кавала – един от най-красивите градове на Егейско Море, по време на обиколката ще посетим църквата “Св. Петър и Павел”, Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед Али, Имарета, църквата “Св. Богородица”. Освобождаване на хотела. В 10 часа се отправяме към Амолофи – свободно време за плаж до 16:30. Отпътуване за Сандански и Благоевград. Пристигане вечерта.
 
Пакетна цена на турист :
Hotel Oceanis 3 *
На турист в двойна стая
Дете до 12 години настанено с двама възрастни
Стандартна двойна или тройна стая
159 лева
99 лева
 
Цената включва:
  • Транспорт с лицензиран автобус за международни превози;
  • 2 нощувки със закуски на богата блок маса в хотел Okeanis 3*** в центъра на град Кавала; Пешеходна обиколка на град Кавала;
  • Медицинска Застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица до 65 год.; 
  • Трансфер от и до плажа Амолофи;
  • Екскурзоводско обслужване по време на целия престой.
 
Цената не включва ПО ЖЕЛАНИЕ:
- Целодневна екскурзия-плаж на Керамоти – 10 лв на човек, 7 лв за дете до 12 години.
- Целодневна екскурзия-плаж на Керамоти и остров Тасос с включени фериботни билети и водач от агенцията – 25 лв на човек, 15 лв на дете до 12 години.
 
Отпътуването от Благоевград е при минимум 25 туриста!
Записването става с депозит от 100 лв!