ПРАЗНИЧЕН СПА УИКЕНД В СТАРОСЕЛ И ПАНАГЮРИЩЕ

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

2 дни / 1 нощувка

ТРАНСПОРТ

Автобус

МАРШРУТ

Маршрут:София – Панагюрище – Красново - Старосел - София

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ

06.03.2021
Цена от 135 лв.
Дата Цена Запитване
06.03.2021 от 135 лв. Запитване
1 ден Петрич– Сандански–Благоевград-София-Панагюрище–  Красново
Отпътуване от Петрич в 6,00 ч.; от Сандански в 6.30 ч.;от Благоевград в 7,15 ч.; от София 8.30ч за Панагюрище. Пристигане в Панагюрище , град  с богата история и забележително културно-историческо наследство. Един от центровете на Българското възраждане.Туристическа програма на най-известните забележителности на града.Посещение на Историческия музей,където се намира  Златно Панагюрско съкровище; Къщата музей на Райна Княгиня, където е ушито знамето за Априлското въстание. Ще видим експозиция посветена на Априлското въстание, а в двора е показана реконструкция на възрожденска занаятчийска улица. Свободно време за обяд. Отпътуване за Красновски минерални бани и настаняване в комплекс "Аква Терми". Свободно време за почивка и ползване на СПА центъра. Комплексът е разположен на тихо място, сред естествен парк и разполага с два закрити и един открит плувни басейна с минерална вода. В СПА центъра на разположение на гостите има сауна, парна баня, солна пещера, затоплящ се матрак за вибромасаж и се предлагат процедури с лечебна кал и луга. Вечеря с DJ програма. Нощувка.
 
2 ден Красново – Старосел – София-Благоевград-Сандански-Петрич
Закуска. Свободно време за СПА. Освобождаване на хотела и отпътуване за село Старосел. Посещение на Тракийския комплекс  Старосел – археологическа забележителност  със световна слава. Състои се от два тракийски храма, вкопани под могилен насип. Посещение на винарна "Старосел", където ще имате възможността да разгледате избата и да видите целия процес на производство на вино. Свободно време за разходка в красивата градина и обяд в ресторанта. Отпътуване от Старосел следобяд.Пристигане в Сандански и Петрич вечерта.

 
Цената включва:
  • Транспорт с комфортен автобус;
  • 1 нощувка със закуска в комплекс "Аква Терми "
  • Празнична вечеря с DJ програма
  • Туристическа програма в Панагюрище и Старосел
  • Ползване на СПА центъра на комплекса: вътрешен басейн с топла минерална вода, сауна, стая за релакс, интернет;
  • Посещение на гробница Старосел
  • Посещение на Винарна Старосел
  • Екскурзоводско обслужване
  • Туристическа застраховка
Цената не включва:входни такси за посещаваните обекти: Входна такса за Исторически музей - Панагюрище - 7лв;Входна такса за музея на Райна Княгиня-2лв; Входна такса за гробницата в Старосел – 4 лв.;Входна такса за винарна  Старосел – 5 лв.;

 
Агенцията не носи отговорност при промяна на входните такси!!!