гр.Сандански бул."Свобода" № 13
Тел: +359 889 531 885 +359 887 730 919
info@ggholidays.com, www.ggholidays.com

МИНИ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ /на златните пясъци на Северна Гърция/ Неа Перамос; Неа Ираклица; Керамоти Възможност за екскурзия до остров Тасос

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

4 дни / 3 нощувки

ТРАНСПОРТ

Автобус

МАРШРУТ

Кавала, Гърция

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ

Цена от 295 лв.
Резервирай
МИНИ ПОЧИВКА
УИКЕНД-ПЛАЖ В ГЪРЦИЯ
/златните пясъци на Северна Гърция/
Неа Перамос; Неа Ираклица; Керамоти
4 дни / 3 нощувки + закуски
в хотел 3* в центъра на Кавала
Дати:  18.08.2022 – 21.08.2022
ТОП ЦЕНА: 295 лв.
Цена за дете до 12г. с двама възрастни: 265 лв.
 
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Транспорт с комфортен автобус
  • 3 нощувки в хотел  Океанис 3* в центъра на Кавала  www.oceaniskavala.gr
  • 3 закуски на богата блок маса
  • 4 дни плаж на Неа Перамос; Неа Ираклица; Керамоти
  • Трансфер от Кавала – плаж - Кавала
  • Медицинска застраховка
 
Отпътуване от Петрич в 6,00ч и от Сандански в 6,30 ч
 
Програма
Първи ден / четвъртък/: Отпътуване от Петрич 06:00 и от Сандански 06:30 за Неа Перамос – Кавала.
Пристигане около 9,00ч на Амолофи (пясъчни Дюни) Неа Перамос. Свободно време за плаж. След обяд около 15:30 продължаваме към град Кавала и настаняване в любимия хотел Океанис. Свободно време по интереси /за разглеждане на нощна Кавала и за вечеря в някоя от крайбрежните местни таверни. За любителите на вкусната и прясна морска кухня ще кажем, че градът изобилства от автентични таверни, където ще може да се насладите на прочутата гръцка кухня.

Втори ден /петък /: 7:00 до 10:00ч  Закуска. Целодневен плаж на Керамоти, известен с финния пясък; плитко море; най-дългата и широка пясъчна ивица. По желание екскурзия до остров Тасос.
Връщане в Кавала. Нощувка.
 
Трети ден /събота /: 7:00 до 10:00  Закуска Свободно време. Кратка пешеходна разходка в Кавала – един от най-красивите градове на Егейско Море, по време на обиколката ще разгледаме църквата “Св.Богородица; ” и Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед АлиИмарета, Крепостта, пристанището, кметството. Събота е пазарен ден в град Кавала. Възможност за плаж / на 200 м от хотела. Възможност да ползвате открития басейн на 8-я последен етаж на хотела с безплатни шезлонги и чадъри. Или целодневен плаж на Пальо-трансфер с автобуса.
 
Четвърти ден /неделя /: 7:00 до 9:00  Закуска Освобождаване на хотела. Продължаваме с плаж на Неа Ираклица.
Отпътуване за Сандански и Петрич около 16ч. Пристигане вечерта около 19ч.
Възможност за екскурзия до остров Тасос
С тази мини почивка ви предлагаме да съчетаете Романтиката в град Кавала с чудесен хотел в самия център на града; с възможността да се докоснете до изумрудения остров Тасос с изключителна природа и спиръщи дъха гледки; 4 дни плаж на прекрасните плажни ивици, наречени неслучайно Дюни или Амолофи.
 

Информация за хотела

Хотелът се казва Oceanis 3*  http://www.oceaniskavala.gr/

Намира се в самия център на града, в близост до пристанището и крайбрежния булевард, известен със своето гостоприемство и дългогодишен опит в сферата на обслужването, гарантира един комфортен и релаксиращ престой. 24 часа обслужване, безплатен wi fi, богата закуска.
Безплатно ползване на открития басейн / на 8-мия, последен етаж /със шезлонги и чадъри. Гледката оттам към морето и града е изумителна!