Топ оферти

Почивка на Волос
Продължителност
5 дни / 4 нощувки

Транспорт
Автобус

Маршрут
Сандански - КУЛАТА - СОЛУН - ВОЛОС – Сандански

Цена от 295 лв.
Програма
Почивка на Волос с възможност за круиз до остров Скиатос
16.07.2020 - 19.07.2020
5 дни/ 4 нощувки + закуски + вечери
Маршрут: Сандански - КУЛАТА - СОЛУН - ВОЛОС – Сандански
 
1 ден Сандански – Волос
Отпътуване от Сандански в 7.00 ч от паркинга пред общината маршрут Солун – гр. Волос (350км). Настаняване в хотел 3* /4*. Свободно време за разходка или за плаж. Нощувка.
2 ден – Волос -
Закуска. Свободно време за плаж или разходка до Кала Нера за плаж и обяд. Селището е разположено на полуостров Пелион и е едно от най-живописните в района. Посетителите могат да се възползват от пясъчните плажове и традиционните таверни. по интереси.Свободно време за плаж. Връщане във Волос. Пешеходна разходка из град Волос. Градът естолица и икономически център на префектура Магнисия, разположен на източното крайбрежие, в подножието на планината Пелион. Основан е в средата на 19 век. Днес Волос е оживен пристани щен град с прекрасна гледка към морето, гористите склонове и зелените долини. По време на обиколката ще видим макета и възстановеният кораби на Аргонавтите, катедралата „Св. Никола“от 19 в., пристанището на Волос. Нощувка.
3 ден – Целодневен круиз до остров Скиатос (с възможност за плаж)
Закуска. Свободен ден за почивка. По желание целодневен круиз до остров Скиатос.Отпътуваме от хотела.В 09:00 часа ще се качим на круизия кораб. Капитанът на кораба приветства туристите и ще обяви програмата по маршрута. По време на пътуването ни до остров Скиатос за доброто настроение ще се грижи екипажа на кораба с традиционни танци изабавления. След като пристигнем на острова, корабът ще остане около 3 часа на пристанището на гр. Скиатос. Ще имаме свободно време за посещение и разглеждане на столицата, за разходка и да опитаме местни ястията в колоритните  таверни около пристанището, както и да се насладим на прекрасните гледки към полуостров Бурци, който разделя пристанището на Скиатос на две части.
В 14:45 корабът отпътува за Кукунариес – най-големият и красив пясъчен плаж. Ще имаме възможност заплуване в кристалното синьо море, напитка под сянката на боровете, които буквално свършват там, където започва пясъка и морето. Ще имаме свободно време около 2 часа, след което отпътуваме обратно. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4 ден –Волос – Сандански
Закуска. Отпътуване за Сандански и пристигане следобяд.
 
Пакетна цена: 295 лв. 
 
Пакетната цена включва:
-          Транспорт с комфортен автобус;
-          3 нощувки със закуски в хотел  3*;
-          Пътни и магистрални такси;
-          Пешеходна разходка из Волос;
-          Посещение на плаж "Кала Нера";
-          Медицинска застраховка с Асистанс;
-          Екскурзовод / водач от фирмата организатор;
Пакетната цена не включва:
- Круиз до остров Скиатос – 30 евро възрастен / 20 евро дете (при минимум 20 туриста)