Топ оферти

Луксозна НОВА ГОДИНА в Истанбул
Продължителност
4 дни / 3 нощувки

Транспорт
Автобус

Цена от 469 лв.
Програма
Луксозна НОВА ГОДИНА в хотел LEGACY OTTOMAN HOTEL 5*
и Църквата на Първо число
Дата: 30.12.2020 - 01.01.2021
4 дни / 3 нощувки
 
1-ви ден // - Петрич - Сандански-  София- Истанбул
Отпътуване от  Петрич в 4,30 ч.; от Сандански в 5.00 ч; от София в 7,00ч. по маршрут: Свиленград- Одрин -Истанбул. Пристигане след обяд в Истанбул и настаняване в хотела в близост до историческия център на града.  Свободно време по интереси / шопинг на закрития пазар Капалъ чарши; Египетския пазар/ Нощувка.
2-ри ден /събота/ Закуска. По желание ПОСЕЩЕНИЕ НА СЪВРЕМЕННИЯ ЦЕНТЪР ТАКСИМ. Предколеден шопинг по търговската улица. Посещение на църквата
„ Свети Антонио „ и Музея на восъчните фигури. Ще имате възможност да се изкачите до панорамната тераса на Галатската кула. Връщане в хотела. Свободно време.
За желаещите посещение на небостъргача Сапфир / най-високата сграда в Европа/ - блясъка и другото лице на Истанбул. Уникално приключение с 4D филм на всички забележителности на мегаполиса на последния етаж, откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул /. НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛ LEGACY OTTOMAN HOTEL 5*
НОВОГОДИШНО МЕНЮ + много танци и добро настроение:
ЧЕСТИТА НОВА 2021г. !!! Нощувка.
3-ти ден /неделя/ Закуска. Свободен ден или
- романтично пътуване по БОСФОРА с кораб и беседа на бълг.език. Разглеждат се Европейския и Азиатския бряг на Босфора. Ще имате възможността да снимате великолепния дворец Долма Бахче сарай, замъка Йълдъз, двореца Чифте сарай -2 двореца близнаци, построени за двете дъщери на султана, както и лятната резиденция Бейлярбей, и така до крепостта Румели Хисар. След това кораба се отправя към Азиатският бряг. По бреговете на Босфора ще видите великолепни вили, дворци, крепости, „Кулата на девойката”; вилите, в които са заснети повечето турски сериали.
- По желание посещение и разглеждане с местен гид на български език богатствата на Двореца ДолмаБахче Сарай / най- красивия дворец в Истанбул, построен в стил Барок и Рококо .
- Възможност за НОЩЕН ИСТАНБУЛ с танцуващите фонтани в Азия: автобусна екскурзия из ослепително красиво осветените небостъргачи и мостове над Босфора; Златния рог. Продължаваме към Азия по един от мостовите над Босфора за ПЕЕЩИТЕ ФОНТАНИ- WATER GARDEN ISTANBUL– най- големият развлекателен център в ЕВРОПА. Изключителна хореография на ослепителна вода, светлина, лазерни и музикални шоута; игра с огън; ресторанти и кафенета. Възможност за вечеря - Опитайте турския Искендер /прясно изпечен хляб на хапки, покрито с телешко месо, автентично приготвено/. Връщане в хотела. Нощувка.
4-ти ден /понеделник/ Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България през Одрин. Свободно време в града. Отпътуване за България и пристигане вечерта.
 
Пакетна цена: 469лв.
 
Пакетната цена включва:
 • Транспорт с лицензиран туристически автобус;
 • Пътни и гранични разходи;
 • Водач на групата по време на престоя в Истанбул;
 • 3 нощувки в луксозният хотел Legacy Ottoman Hotel 5*;
 • 3 закуски на богата блок маса;
 • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА Гала вечеря в ресторанта на хотела с богато меню и напитки неограничено количество - менюто предстой.....
 • Медицинска застраховка;
 • Подарък разходка в град Одрин с разглеждане на джамията „Селимие” (най-внушителната творба на ненадминатият турски архитект Мимар Синан) и българската църква „Св. Георги”;
 • Подарък - посещение на Църквата на първо число Безплатно ползване на басейн, фитнес, сауна, турска баня;
 
Цената не включва /по желание/:
 • Посещение на двореца Домлабахче сарай 25 евро/ трансфер ,входна такса + местен екскурзовод/;
 • Посещение на съвременния център  Таксим с музея на Восъчните фигури 17 евро. / в цената с включении входните такси/
 • Посещение на небостъргача Сапфир - 20 евро с вх такса;
 • Круиз с кораб по Босфора 17 евро;
 • Нощен Истанбул в континента Азия до чудото на ПЕЕЩИТЕ ФОНТАНИ- WATER GARDEN ISTANBUL 17 евро;
 
Необходими документи –валиден международен паспорт.
ТА си запазва правото за промени в последователността на програмата!